Şokoladı saxlamaq üçün ən yaxşı yer məlum olub
Maraqlı
1475
01 Oct 2024 | 22:50

Şokoladı saxlamaq üçün ən yaxşı yer məlum olub

Mağazadan evə qayıtdığınız zaman yeməyi soyuducuya və ya şkaflara öz yerinə qoyursunuz.

 Household Quotes şirkətinin qida saxlama üzrə mütəxəssisi Coşua Hyuston şokoladları soyuducuda saxlamaqla bağlı xəbərdarlıq edir.Belə ki, şokolad soyuducunuzdakı digər qidaların dadlarını asanlıqla mənimsəyə bilir.

Nəticədə xoş keyfiyyətlərini itirə bilər. Rəng dəyişməsi, soyuducuda rütubətin "şəkər örtüyünə" səbəb olduğu zaman meydana gələn başqa bir ciddi problemdir.Bir çoxumuz şokoladın əriyəcəyindən qorxaraq soyuducuya atırıq.

Amma əslində şkaf daha yaxşı seçimdir. Şokoladı saxlamaq üçün ən yaxşı yer 12 ilə 18 dərəcə arasındadır.Bundan əlavə, ekspert şokoladı birbaşa işıqdan uzaq tutmağı tövsiyə edir.

 

Foodinfo.az

Link kopyalandı!
Son xəbərlər